Jom Join Segmen 'Nak Kad Raya dari Cheqwa'


link











Assalamualaikum. Hari ini saya membuat sejarah baru
dimana pertama kali nya saya mengikuti segmen blog. weeehoooo

Actually kawan i nasywa ni mencemar duli nya menjemput aku
ikut segmen dia ni. So aku pun dengan baek hati nya menyokong
la segmen nya ni. Nanti dia akan bg aku kad raya.
tah la camna aku pun tk berapa nak paham~ hik3 .
takpa asalkan ikut :D

Well, crita pasal raya, 5 biskut raya fevret aku

1. Almond London
2. Corn Flakes yang kena bubuh dalam cup kertas bersalut madu tuh
3. Biskut Susu, Nestum
4. Keropok macam bentuk cengkerang tah apa nama dia
5. Air Oren. Tanpa nya, kering tekak ku makan semua kuih tuh. haha

itu sahaja. sekian... tanx nasywa ajak i. hahaha

2 comments:

  1. hahaha..cemarkan duli?yes!aku bangga! kekekekeke. thanks a lot. terharulah iza hang sudi join segmen selekeh aku ni.muehehehehe. insyaAllah, nanti sampai lah kad raya tuh ^_^
    *almond london memang wajib ada ea kalo tiap kali raya untuk suma org? ya! almond london memang sedap :D

    ReplyDelete
  2. tde pe la. aku yakin kaw akan jadi blogger berjaya suatu hari nti. nede segmen selekeh :D

    hahaha aku rindu almond london!! aku nak makan skrg!! xD

    ReplyDelete