I'm Home Alone Now.

What I've done so far?

1. Goreng ayam lepas tuh gaul dengan sauce Pizza Hut Thousand
Island dan Lime Sauce bekas Salad minggu lalu and then makan
dengan nasi. Rasa dia? masam! ;(

2. Bawak balik rumah sorang kawan pizza hut teman kan aku. but
end up dia online 24 jam depan laptop aku. =.="

3. Beli ice-cream jalan-jalan amik angin sambil makan tanpa hala tujuan
dekat perumahan. habis aiskrim, balik rumah.

4. Cipta lagu baru.

5. Karaoke di rumah tapi end up buang masa hampir sejam semata-mata
sebab nak cari dekat remote macam mana nak buang suara dekat CD karaoke
tuh T_T bila dah dapat tak jadi pulak nyanyi sebab lagu semua aku tak tahu.
Last-last bukak karaokeparty.com nyanyi online =.=

6. Pegi makan KFC sorang-sorang saja-saja menggedik buang duit
dan mencuci mata tengok Asst. Manager KFC yang hot.

7. Main webcam dengan kawan sampai lebam.

8. Goreng keropok lekor yang dah berkurun dalam almari. awww
ttba rindu Ganu :')

9. Tutup tingkap, pintu, main gitar melalak kuat-kuat

10. Bukak peti sejuk 3 kali setiap sejam walaupun tahu tak da apa
dah tinggal dekat dalam. -.-

P.S : I hope this would give u some ideas what to do when u home alone.
hahaha

"You always see I'm alone. But I never feel lonely" :)

1 comment: