17 May: Blog saya masih hidup

Assalamualaikum.
This is my first post since 2 months ago.

Alhamdulillah
blog aku masih hidup. belum mati lagi. cuma tiada masa tiada mood
nak update waima beribu cerita sudah bertimbun-timbun dan rasa
sayang kalau tak di kongsi di dalam picisan tidak seberapa ni.
Walaupun tak ramai baca. tapi aku tau catatan ini pasti
menjadi memori terindah untuk diselak kembali di masa tua nanti :P

eh apasal bahasa novel ni -.- pelek-pelek...


















okay, update about myself briefly, i just came back to my home
at Sabah yesterday. Alhamdulillah...

Have finished my foundation at CFS IIUM (Matrics UIA nama femes dia)
and insyallah will pursue my degree on this September... doakan...

Along the last 3 months, TERLALU BANYAK perkara
berlaku tak terkira!! tapi aku nak kira jugak. dan aku nak cerita juga
satu-satu. hahaha... lantak la korang rajin baca atau tak.
Tapi tak da la marathon update terus dalam post ni.
kita main part-part okay :)

Insyallah.
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment