Brotherhood Art. Islamization of kawaii. #eh

Assalamualaikum. Ramadhan Kareem.
Islamization of kawaii. haha betul tak ayat aku ni? :P

Kawaii bermaksud 'adorable' atau 'lovable' dalam bahasa jepun.
semua mesti suka kawaii things kan. especially
perempuan. Kawaii la semua selipar, beg, baju,
bilik, kereta etc..

mata berdarah T__T - ihsan facebook

















Semua mesti perasan kartun ni.
Dah banyak tersebar di facebook dan ribuan
orang share kartun-kartun ni. Siapa yang buat?

Tazkirah Ramadhan setiap hari yang COMEL

















Syukran dan Mabruk kepada Brotherhood Arts
atas usaha korang menghasilkan kartun-kartun
kawaiiii serta islamik dan penuh mesej. Benda comel
semua orang suka. bertambah cool jika ada banyak
mesej di dalam nya :)

















Siapa Brotherhood Arts ni?
Tak mau cakap banyak, dorang dah siap
buat video special tentang dorang
Mari menonton bersama! :)



Rasa terharu kan bila tengok video dorang?
Dah la smart :') Keep up Brotherhood Arts. Saya kagum
dengan usaha korang semua. Dah la semua anonymus.
Saya tak tahu pun siapa pelukis di sebalik semua
artwork kawaii dan comel ni.

Dorang bukan setakat lukis poster comel pastu
share dekat fb atau tumblr taw.

Dorang ada hasilkan produk sendiri macam
badges, t-shirt, baju muslimah dan yang terbaru 
door hanger. Comel dan kreatif gila!

antara brand-brand yang di islamkan dan di-badge kan. :P






















Yang paling best, nak beli produk dorang ni
di hujung jari ja! Insya-Allah servis dorang 
memang terbaik. Dah pernah bermuamalat
secara online dengan mereka ni.
sangat cekap dan #JanjiDitepati !
#LULZ.

Mengada la ber-hashtag twitter di blog si iza ni.. -..-

em..kalau nak walk in kedai pun ada!
jadi takda menipunya dorang ni.
Al maklum la dewasa ini, ramai orang
tertipu membeli barangan online.

Door Hanger yang KREATIF!


















So. Tunggu apa lagi, mari sokong Brotherhood Arts!

Like page Facebook mereka di [sini]
Follow Twitter mereka di [sini]
Tumblr [sini]
SHOPPINGGGGGG!!!! [SINI!]

To be continued....  [Bermuamalat dengan Brotherhood Arts]

P.S: ini adalah promosi ikhlas. saya tak dibayar :P
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment