Shop at Deenify.com is very easy :)

Assalamualaikum and Ramadhan Kareem!
Ehhh lamanya tak update blog =___="
Last post [here] pasal Brotherhood Arts.
Sekarang mau share cerita pasal [Deenify.com]
pulak.








Deenify.com ni official online shop
Brotherhood Arts, di mana korang bole
beli produk-produk dorang dengan mudah!

Beberapa hari lepas saya order something
dari kedai online dorang ni. Senang sangat.
Cuma pilih barang kita nak, masuk cart, isi
address semua, and purchase!

Last step cuma bank in duit and hantar email
untuk inform dorang. Barang akan sampai
dalam masa 48 jam waktu bekerja :D

Yang best nya tentang blog dorang ni,
dah la user interface dia simple and cool,
friendly user lagi. no need to sign up bagai.
Just beli and bila dah purchase, baru bole jadi
member. :)













Paling best bila dorang ada servis poskan
barang kita beli tuh kepada orang lain.
Senang sangat. Kalau nak bagi hadiah, cuma
beli di situ, dan dorang akan tolong poskan kepada
kawan kita. Tak paya susah-susah jalan pegi
pejabat pos kan :)

Lepas tuh, kita boleh request any special
instruction untuk bungkusan kita tuh.


















Last time saya order badges and power
hanger yang comel as a gift untuk kawan saya
nun jauh di Selangor. My special request,
saya suruh dorang buat simple note dengan
ucapan saya dalam bungkusan tuh.
and they did it. :D











Senang kan nak bagi hadiah dengan orang? :)
Jadi, kalau rasa busy sangat sampai tak
sempat nak beli hadiah dan pos, apa kata
beli ja something di Deenify.com and
suruh dorang pos!
Senang!

Let' support Brotherhood Arts :D

P.S: saya tak dibayar. ikhlas nak promote :P
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment