I no longer update anything in this blog

Dulu tempat inilah luahan hati, rasa tidak lengkap kalau sebarang aktiviti, perasaan atau kenangan tidak dimuatkan di jurnal picisan kesayangan ini. Ini lah blog pertama. Di buat dalam tahun 2010 macam tu. Woah! pahit manis semua blog ni dah saksikan.

Tapi. sejak sambung belajar. terlalu banyak komitmen dan keutamaan yang harus diutamakan. Menulis jurnal atau diari sudah tidak menjadi relevan dalam hidup ini disebabkan kekangan masa. Tiap kali tekan 'new post' pasti terbengkalai sampai lah cerita itu pun sudah basi. Malas lah macam tu.

At last. Aku dah malas update. lagipun bukan selebriti atau artis pun nak kena update bagai. hidup sebagai anonymous itu lebih indah. jauh dari kontrovesi. CEWAH!

dah la merapuh iza. hohohoho sudah setahun tak menulis free style macam ni. rindu pun ada!!!

Dah tak update di sini tidak bermaksud aku telah membunuh minat ku dalam berkarya (kemain ayat).
I still do blogging. but more on educational purposes.

Mari-mari follow
http://ubatpensil.blogspot.com/
Blog pasal kesihatan and everything yang aku belajar di sekolah. yalah. Dietitian-to-be la katakan~

walaupun sudah tidak update disini, blog ni takkan di delete! bukan apa. semua kisah di dalamnya sangat di sayang! ilmu yang aku kongsikan sekurang-kurangnya masih mendapat view setiap hari. Total view almost 100 000 and still counting gituewww. ceh.

Feel free to read some of my ilmu and info sharing on the label of;

Islamic Info
Tutorials about Tech
Promotion of Brands, Products, Places, Artistes etc
Facts about Anything!
About Sabah
Wordless Wednesday

Ini pula my some of my popular post.

15 applications from Android Market that I won't uninstall
Apa itu Al-Mathurat
AKU MENANG RM220 000 WHEY!!!
IIUM Kuantan Campus (Around the Campus)

kalau rajin baca la semua post. hehehe. but bear in mind. blog ni terlalu banyak broken link and photo sebab ke-noob-an penulisnya dalam menguruskan link-link dan gambar. sabo je la.

Lol terima kasih baca post saya yang merepek.

Adyos. Assalamualaikum!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment